注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Liberdade的博客

Elibera

 
 
 

日志

 
 

引用 广州牛人在现......  

2010-08-17 23:05:30|  分类: 音画百艺 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

引用

CK广州牛人在现.......



歌词:
[Intro]听闻呢排有个垃圾欢子话我哋广州人想做香港人,含7你就得.
[Verse]最近广州地铁硬喺奇事多,嚟咗D外省朋友细路疴屎就唔喺佢嘅错.
子不教父之过,我哋批评佢哋都好正常啵,皆因我哋喺广州人窝.
呢条新闻就被转发微博,有条垃圾佢叫fandy欢子实在太寂寞.
DJ杨斌都话你好鬼做作,负面新闻你都可以罗嚟搏,可想而知你就正一禄葛.
你叫fandy欢子定喺春子? 阳江朋友简直觉得你十分羞耻.
"欢迎闹我",你正一白痴.咁讲自己分明你都唔妨有几企理.
广州市民你都够胆拿嚟出气? 喺咪公司畀你压力太大话你无D人气?
潮流我哋确实喺唔知,你条友站在"潮流尖端"就喺人都知.
狗鼻鸡眼口出狂言,录完歌个录音棚都臭到崩天.
身边无人撑你个个知你颠,你话我叫fandy欢子唔介意你叫埋我正一stupid.
广州人点解要扮香港人你喺咪痴咗线? 睇你今日微博舵手楞脚喺咪条消息删都删唔彻.
有种老西你就继续摆响度,几千评论easy其实我哋唔想同你嘈.
地区写住广州喺因为你唔想继续扎兜? 大佬,阳江人都几好啊,虽然你依家yuo过一禄9。
咁嘅茄样边有粉丝hou? 9000几个喺咪全部喺你老豆?唔该你钭钭,早D翻乡下开间士多咁咪9就.
仲要做show,你D歌听完三分一就已经觉得漏.
万鬼几银买咗札花,求其一丢我喺好型嘎.
懵丙乜你以为你自己真喺好醒.真正明星从来唔拿呢D炒作你就笑到蜡蜡菱.
够胆话自己怀念MJ? 其实佢好想扎住AK扫你对霖你.
Listen to the Earth song? you better shut the fuck up you fuckin' moron!(仲话听<Earth song> 你条垃圾最好收声)
如果你会红,我个波就大过苍井空!
  评论这张
 
阅读(146)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017